Més del 70% dels militants de Junts ja han votat en la consulta sobre el Govern

La votació es tancarà a les 17 hores d'aquest divendres i, després, es reunirà l'executiva del partit

Jordi Turull, Laura Borràs i Carles Puigdemont al congrés de Junts per Catalunya (junts.cat)
Jordi Turull, Laura Borràs i Carles Puigdemont al congrés de Junts per Catalunya (junts.cat).

La participació de la militància de Junts per Catalunya en la consulta per decidir la continuïtat del partit al Govern ja ha superat el 70% i, aquest migdia, segons ha informat la formació postconvergent en un comunicat, ja ha votat un 73% de les bases. En total, estan cridats a participar 6.465 militants.

La xifra de votants s’apropa al màxim registrat en anteriors consultes de Junts. La mobilització d’afiliats més gran va produir-se el novembre del 2020, quan un 76% de la militància va participar en la votació per escollir l’actual presidenta de Junts, Laura Borràs, com a cap de llista per a les eleccions autonòmiques.

La consulta sobre la continuïtat de Junts a l’executiu català es tancarà a les 17 hores d’aquest divendres. Dos quarts d’hora més tard, a les 17:30, l’executiva del partit es reunirà per analitzar els resultats i prendre una decisió.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.