Alsina alerta a Junts que no té el múscul territorial de Convergència

La consellera d’Acció Exterior insisteix sobre un “risc molt real” de caure en la “marginalitat política”

La consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina

La consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, ha insistit aquest dijous a assenyalar l’existència d’un “risc molt real” per a Junts de caure en la “marginalitat política”, si abandona el govern de coalició que comparteix amb ERC amb les eleccions municipals a l’horitzó.

Alsina, una de les principals figures contràries a abandonar el govern, ha fet aquestes declaracions al programa Cafè d’Idees (RTVE) el dia que comença la votació de la militància de Junts sobre la continuïtat en el govern que presideix Pere Aragonès.

La titular d’Acció Exterior ha esgrimit en aquest sentit “les dades i l’experiència”, indicant que “això no és la travessia del desert d’Artur Mas” perquè “no tenim 60 i pico diputats, el partit no està musculat com estava Convergència en l’àmbit territorial, i estem a vuit mesos de les municipals”.

Alsina ha convidat a pensar què passaria l’endemà que Junts deixés el govern, i ha advocat per cercar “un punt intermedi entre purisme i irrellevància” en el qual el partit mantingui la incidència per complir tant com pugui el seu programa.

(Visited 122 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari