Turull respectarà la neutralitat i al final no farà públic el seu vot

El secretari general farà cas de la recomanació de la sindicatura electoral, a diferència de Borràs

El secretari general de Junts, Jordi Turull (ACN)

El secretari general de Junts, Jordi Turull, no farà públic el seu posicionament sobre si Junts ha de sortir del Govern o no. D’aquesta manera, el dirigent es fa enrere. Dilluns deia que no es posaria de perfil a la decisió que han de prendre els afiliats els dies 6 i 7 d’octubre, però ara ha assegurat que prefereix fer el contrari.

Això després que la sindicatura electoral de Junts hagi demanat als càrrecs executius que no donin opinions per no generar confusió entre la militància.

La decisió de Turull contrasta amb la de la presidenta de Junts, Laura Borràs, que sí que s’ha posicionat a favor de sortir de la Generalitat. La sindicatura electoral, però, li ha tocat el crostó per haver-ho fet públic a les xarxes amb el logotip del partit.

L’organisme ha emès un segon comunicat en què ha demanat neutralitat als càrrecs institucionals de la formació. Ha dit que no hi ha cap problema per expressar el posicionament a títol personal, però ha afegit que si s’utilitza simbologia de Junts, pot generar confusió i portar a pensar que es tracta d’una posició de tota la formació.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari