Qui reclama públicament a Jordi Sànchez que reveli missatges de Whatsapp de fa cinc anys?

Jordi Sànchez i Jordi Cuixart
Jordi Sànchez i Jordi Cuixart

Liz Castro, l’aspirant a la presidència de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) que va guanyar en vots dels militants i va perdre en vots dels secretaris, ha interpel·lat reiteradament a Twitter el seu oponent en aquella contesa electoral, Jordi Sànchez, el qual va presidir l’entitat en la fase més calenta del procés, pels fets d’ara fa cinc anys.

A partir de fragments de Tota la veritat, un llibre publicat el 2019 per Neus Tomàs, la directora adjunta d’Eldiario.es, Liz Castro ha adreçat un seguit de preguntes i retrets a Jordi Sànchez: “Per què vas voler baixar la tensió just en el nostre moment més àlgid, Jordi Sànchez? Amb els poders d’Europa mirant-nos. Com és que vas contradir el comitè permanent de l’ANC, i tots els socis, que havies de representar? Ho vull saber”.

“Ensenya’m els whatsapps, ha conclòs Castro el missatge, però no ha deixat de pressionar-lo. “Feu retuit d’aquest tuit si vols saber per què Jordi Sànchez va decidir anar en contra de la voluntat de l’ANC” i “Si arribem a 1000 retuits ens faràs cas, Jordi Sànchez? Ja és hora que ens diguis la veritat”, ha publicat poc després.

A Tota la veritat, Neus Tomàs relata que, el 3 d’octubre del 2017, el president d’Òmnium Cultural d’aleshores, Jordi Cuixart, “aconsella quedar-se i aguantar” als carrers, per exhibir el famós control del territori, però que Jordi Sànchez, en canvi, “és dels que demana amb més vehemència no fer-ho per evitar que la tensió es descontroli“.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.