Qui reclama públicament a Jordi Sànchez que reveli missatges de Whatsapp de fa cinc anys?

Jordi Sànchez i Jordi Cuixart
Jordi Sànchez i Jordi Cuixart

Liz Castro, l’aspirant a la presidència de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) que va guanyar en vots dels militants i va perdre en vots dels secretaris, ha interpel·lat reiteradament a Twitter el seu oponent en aquella contesa electoral, Jordi Sànchez, el qual va presidir l’entitat en la fase més calenta del procés, pels fets d’ara fa cinc anys.

A partir de fragments de Tota la veritat, un llibre publicat el 2019 per Neus Tomàs, la directora adjunta d’Eldiario.es, Liz Castro ha adreçat un seguit de preguntes i retrets a Jordi Sànchez: “Per què vas voler baixar la tensió just en el nostre moment més àlgid, Jordi Sànchez? Amb els poders d’Europa mirant-nos. Com és que vas contradir el comitè permanent de l’ANC, i tots els socis, que havies de representar? Ho vull saber”.

“Ensenya’m els whatsapps, ha conclòs Castro el missatge, però no ha deixat de pressionar-lo. “Feu retuit d’aquest tuit si vols saber per què Jordi Sànchez va decidir anar en contra de la voluntat de l’ANC” i “Si arribem a 1000 retuits ens faràs cas, Jordi Sànchez? Ja és hora que ens diguis la veritat”, ha publicat poc després.

A Tota la veritat, Neus Tomàs relata que, el 3 d’octubre del 2017, el president d’Òmnium Cultural d’aleshores, Jordi Cuixart, “aconsella quedar-se i aguantar” als carrers, per exhibir el famós control del territori, però que Jordi Sànchez, en canvi, “és dels que demana amb més vehemència no fer-ho per evitar que la tensió es descontroli“.

(Visited 323 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari