Jéssica Albiach: “Ara no necessitem unes eleccions”

La dirigent dels comuns demana al president Aragonès que “prengui les regnes”

Jéssica Albiach, coordinadora d'En Comú Podem
Jéssica Albiach, coordinadora d'En Comú Podem.

La presidenta del grup parlamentari d’En Comú Podem, Jéssica Albiach, ha afirmat que “ara no necessitem eleccions”, i que “necessitem un govern capaç de governar”, com a resposta la crisi de govern entre ERC i Junts. Jéssica Albiach, en declaracions a Els matins de TV3, ha denunciat que “ara mateix tenim uns consellers que han fixat unes prioritats, però no sabem si d’aquí a quinze dies seran els mateixos”.

La dirigent dels comuns ha demanat al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que tanqui la crisi de govern amb Junts, assegurant que “no podem estar esperant”. Albiach ha dit que “un president ha de liderar” i “ha de prendre les regnes”.

En aquest context, Jéssica Albiach ha dit que els comuns estan disposats a negociar amb l’executiu català amb la voluntat de fer política i no com a contrapartida per obtenir càrrecs. Albiach ha afirmat que “nosaltres no hi som per les cadires, hi som per les polítiques”.

(Visited 58 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari