Borràs qualifica el govern d’Aragonès de “fraudulent” i il·legítim

La presidenta de Junts afirma que el Govern "ja no és de coalició", sinó de "col·lisió"

    La presidenta de Junts, Laura Borràs

    La presidenta suspesa del Parlament i líder de Junts, Laura Borràs, ha evitat avançar el sentit del seu vot en la consulta que el partit farà a la militància per decidir si Junts continua al govern de la Generalitat, tot i que la manera de referir-se a ERC i al president de l’executiu català, Pere Aragonès, no deixa cap dubte sobre què votarà. “Ja no és un govern de coalició, és un govern de col·lisió“, ha afirmat Borràs en una entrevista a Els matins de TV3.

    La líder de Junts ha qualificat l’executiu d’Aragonès de “fraudulent” perquè “ja no és un govern que vulgui culminar la independència”, i també l’ha titllat d’il·legítim per la pèrdua de suports. “Primer va ser la CUP qui va retirar el suport a Pere Aragonès”, ha recordat, “ara en som 32”, ha comentat en referència a Junts. “Un govern de 33 no té la legitimitat democràtica per esdevenir govern“, ha afirmat.

    Borràs ha criticat que “les tres qüestions nuclears” per a Junts “no s’han complert i se’ns diu que no es compliran”, i ha assenyalat que, tot i ser cap de llista del seu partit, va decidir no entrar a l’executiu català “per una sèrie de motius que el temps ha acabat posant damunt la taula”. Segons ha explicat, es va imaginar que “aquest Govern no compliria amb el que les urnes van dir”.

    (Visited 167 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari