Aragonès informa als consellers que voldria conservar la coalició

Es reuneix el govern de la Generalitat en el que podria ser l'últim consell executiu amb Junts

Reunió del Govern

Aquest dimarts s’ha reunit el Govern en el que podria ser l’últim consell executiu amb Junts. El Govern ha fet una reunió ordinària, tot i que reconeixen que el context no és de normalitat i passa per una situació complexa. D’entrada, no hi havia el vicepresident, Jordi Puigneró, però sí la seva companya de partit, Gemma Geis, que ha ocupat el seu lloc al consell executiu.

Aragonès ha fet un discurs sobre la situació del Govern, que voldria mantenir unit i concentrat en els problemes dels ciutadans. El president ha expressat que voldria mantenir la coalició i demana als consellers que, davant la dificultat dels mesos que venen, cal que estiguin centrats en la feina “al 100% i treballin al màxim”, així ho ha traslladat la portaveu de Govern, Patrícia Plaja.

Plaja diu que encara no hi ha res tancat ni res trencat, i per això no vol anticipar els possibles escenaris de futur. Però assegura que el president no improvisarà i prendrà les decisions de la manera més breu possible un cop Junts es decideixi. Tant Aragonès com els consellers han dit que no volen que la situació s’allargui.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.