Qui sospita que la XAL paga viatges, allotjaments i dietes a Marcela Topor?

Ciutadans. El portaveu del grup d’aquest partit a la Diputació de Barcelona, Salvador Tovar, ha demanat a la presidenta d’aquesta corporació, Núria Marín, la “relació de possibles viatges, allotjaments i dietes realitzats per la senyora Marcela Topor, en relació a l’emissió del seu programa a la XAL i que han estat pagats per la XAL i la Diputació de Barcelona”.

El grup de Ciutadans és l’únic que sotmet a control el contracte entre la XAL (Xarxa Audiovisual Local) i l’esposa de l’ex-president de la Generalitat, Carles Puigdemont, per la realització del programa setmanal The Weekly Mag. Ni els dos partits que governen la Diputació -PSC i Junts- ni ERC, que és a l’oposició, han demanat explicacions per aquest contracte.

Núria Marín sí que va contestar una pregunta que li va fer Salvador Tovar sobre el cost del programa. En una resposta datada el novembre del 2021, la presidenta de la Diputació va explicar al portaveu del grup de Ciutadans que cada programa de The Weekly Mag costava 7.942 euros la temporada 2021-2022. La XAL no publica des del primer semestre del 2020 al seu portal de la Transparència el sou que paga a Topor. Aleshores era de 6.000 euros mensuals.

Ciutadans sospita que, a més, la XAL o la Diputació de Barcelona paguen viatges, allotjament i dietes a Marcela Topor per la realització de The Weekly Mag. Pendents, doncs, de les explicacions de Núria Marín.

(Visited 433 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari