La pregunta de JxCat a les bases: “Vols que Junts continuï formant part del Govern?”

La qüestió comptarà amb un preàmbul on es resumirà la situació amb ERC

  La presidenta de Junts, Laura Borràs, i el secretari general, Jordi Turull
  La presidenta de Junts, Laura Borràs, i el secretari general, Jordi Turull.

  Junts per Catalunya ja ha definit la pregunta que traslladarà a la militància per decidir si el partit trenca o no amb l’executiu català que lidera Pere Aragonès: “Vols que Junts continuï formant part del Govern de Catalunya?”. Sota aquest enunciat, els 6.000 afiliats de la formació postconvergent podran pronunciar-se respecte a la qüestió escollint entre tres opcions: sí, no i abstenció.

  L’executiva de Junts, liderada per la presidenta del partit, Laura Borràs, i el secretari general, Jordi Turull, s’ha reunit aquest dilluns al matí per decidir l’enunciat de la pregunta a la qual respondran les bases aquest dijous i divendres, dies 6 i 7 d’octubre. Els resultats es coneixeran el mateix divendres, abans de començar el cap de setmana.

  La qüestió que el partit plantejarà a la militància anirà precedida d’un preàmbul en el qual es recordarà que ERC i Aragonès han incomplert l’acord de legislatura i han rebutjat les demandes de Junts. El contingut exacte encara no s’ha desvelat, però la formació postconvergent ha convocat una roda de premsa a les 17:30 hores per informar de les decisions preses per l’executiva.

  (Visited 66 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari