La pregunta de JxCat a les bases: “Vols que Junts continuï formant part del Govern?”

La qüestió comptarà amb un preàmbul on es resumirà la situació amb ERC

  La presidenta de Junts, Laura Borràs, i el secretari general, Jordi Turull
  La presidenta de Junts, Laura Borràs, i el secretari general, Jordi Turull.

  Junts per Catalunya ja ha definit la pregunta que traslladarà a la militància per decidir si el partit trenca o no amb l’executiu català que lidera Pere Aragonès: “Vols que Junts continuï formant part del Govern de Catalunya?”. Sota aquest enunciat, els 6.000 afiliats de la formació postconvergent podran pronunciar-se respecte a la qüestió escollint entre tres opcions: sí, no i abstenció.

  L’executiva de Junts, liderada per la presidenta del partit, Laura Borràs, i el secretari general, Jordi Turull, s’ha reunit aquest dilluns al matí per decidir l’enunciat de la pregunta a la qual respondran les bases aquest dijous i divendres, dies 6 i 7 d’octubre. Els resultats es coneixeran el mateix divendres, abans de començar el cap de setmana.

  La qüestió que el partit plantejarà a la militància anirà precedida d’un preàmbul en el qual es recordarà que ERC i Aragonès han incomplert l’acord de legislatura i han rebutjat les demandes de Junts. El contingut exacte encara no s’ha desvelat, però la formació postconvergent ha convocat una roda de premsa a les 17:30 hores per informar de les decisions preses per l’executiva.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.