Feliu compara les xiulades al rei amb la de Forcadell i se’n desdiu

La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana defensa que "les xiulades són llibertat d'expressió"

Dolors Feliu, la presidenta de l’ANC
Dolors Feliu, la presidenta de l’ANC

La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Dolors Feliu, ha comparat aquest matí en una entrevista a Ser Catalunya la xiulada a l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell durant el seu discurs a l’acte del cinquè aniversari del Primer d’Octubre amb les xiulades al Camp Nou contra el rei assegurant que, en aquest últim cas, “a ningú li semblava malament”.

Després, la presidenta de l’Assemblea s’ha desdit de la comparativa i ha rectificat a través de Twitter, assegurant que “no ha estat encertada”. A la piulada, Feliu recorda que “el rei representa l’Estat que ens domina i reprimeix, i la Carme Forcadell és una companya de lluita”. Així i tot, ha insistit en la defensa que “les xiulades són llibertat d’expressió”.

A l’entrevista d’aquest dilluns, Feliu plantejava que quan la gent xiula és perquè “no t’agrada una determinada posició”, “perquè no està contenta” i, davant d’aquesta disconformitat, la presidenta de l’ANC assegura que cal plantejar-se un canvi d’estratègia.

(Visited 118 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari