Borràs qüestiona per què “hi ha govern” si no és “per culminar la independència”

La líder de Junts diu que és corresponsable, amb Turull i Batet, d’idear una qüestió de confiança contra Aragonès

Laura Borràs i Jordi Puigneró

Foto: Junts per Catalunya

La presidenta suspesa del Parlament de Catalunya i presidenta de Junts, Laura Borràs, ha qüestionat aquest dilluns que existeixi el govern de coalició entre el seu partit i ERC si no és “per culminar” la independència, en una entrevista concedida a Catalunya Ràdio.

Borràs ha considerat que “se li suposa” a un president de la Generalitat que sigui “solvent” governant, ha recordat a Pere Aragonès que va dir que pretenia “culminar la independència”, i ha indicat que “el que la gent a votat és això”.

“La qüestió és per què hi ha govern”, ha plantejat la líder de Junts abans de destacar que “per primera vegada havíem traspassat el llindar del 50% dels vots demanant la independència”.

Borràs també ha assegurat que ella, el secretari general de Junts, Jordi Turull, i el president del seu grup parlamentari, Albert Batet, van decidir plantejar la possibilitat d’una qüestió de confiança si Aragonès no garantia els compromisos subscrits en el pacte de govern.

Pel que fa a la situació de Jordi Puigneró, destituït com a vicepresident per Aragonès la setmana passada, Borràs ha anunciat que Junts ha renunciat a restituir-lo en la darrera proposta formulada a ERC per superar la crisi de govern. “La voluntat ha estat sempre tornar a l’acord que va fer possible aquesta legislatura”, ha manifestat sobre un pacte subscrit l’any passat al qual ella es va oposar.

(Visited 102 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari