Ayuso defensa que el 155 hauria d’haver estat “més contundent”

La presidenta de la Comunitat de Madrid elogia el discurs polèmic del rei, ara fa cinc anys

Isabel Díaz Ayuso

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, creu que Mariano Rajoy hauria d’haver aplicat un 155 més llarg i contundent ara fa cinc anys. En canvi, Ayuso elogia el paper que va tenir el rei en el conflicte i el seu polèmic discurs.

Així ho ha expressat aquest dilluns en un esmorzar informatiu al fòrum Nueva Economía a Barcelona on ha aprofitat la seva conferència per fer retrets al govern espanyol actual i al de Rajoy l’any 2017.

Inspirada per les paraules de Felip VI, ara fa cinc anys, Ayuso ha carregat contra les concessions de Pedro Sánchez a l’independentisme reivindicant que l’actual govern espanyol ara no s’atreviria a aplicar un 155 i ha retret a Rajoy que no fos més contundent l’any 2017.

Lamenta que anar ràpidament a eleccions va evitar que els efectes de la suspensió de l’autogovern es consolidessin.

Ayuso ha aprofitat l’acte públic per carregar contra el Govern, ha lamentat “l’abús de la Generalitat en matèria lingüística” i ha deixat clar que creu que les famílies haurien de poder rebre el 100% d’educació en castellà.

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari