Els CDR cremen un ninot del president Pere Aragonès a Girona

Han criticat a ERC, Junts i la CUP per haver “menystingut del tot el mandat de l’1-O”: “Només han demostrat covardia i submissió”

Cremen un ninot amb la imatge de Pere Aragonès a Girona (Twitter)
Cremen un ninot amb la imatge de Pere Aragonès a Girona (Twitter).

Unes 300 persones han participat a la manifestació convocada pels CDR a Girona. Han criticat “la covardia i la submissió” del Govern català i han cremat un ninot del president Pere Aragonès, una bandera espanyola i un cartell sobre la taula de diàleg a un contenidor.

La mobilització s’ha iniciat a la plaça de l’U d’Octubre i ha recorregut part del centre de Girona fins arribar davant la delegació del Govern.  Han cridat consignes com “Sols el poble salva el poble” i “Visca la terra lliure”.

Davant la delegació, els manifestants han enganxat cartells, han fet pintades i han llegit un manifest criticant ERC, Junts i la CUP per haver “menystingut del tot el mandat de l’1-O”. “Des del poble som valents, a diferència dels líders polítics, que només han demostrat covardia i submissió”, han expressat membres dels CDR de Girona i Salt.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.