Xiulades, crits de “govern dimissió” i poca gent a l’acte central de l’1-O

L'expresident de la Generalitat ha assegurat que no cal tornar a votar perquè el referèndum de l'1 d'octubre del 2017 “és vàlid”

Manifestació per commemorar el cinquè aniversari del referèndum de l'1 d'octubre del 2017 (ANC)
Manifestació per commemorar el cinquè aniversari del referèndum de l'1 d'octubre del 2017 (ANC).

Unes 11.000 persones han participat a la manifestació per commemorar el cinquè aniversari del referèndum de l’1 d’octubre del 2017, convocada per l’ANC, Òmnium Cultural, el Consell per la República, la Intersindical, l’AMI i la Cambra de Comerç de Barcelona a Arc de Triomf, segons la Guàrdia Urbana.

L’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, i el president d’Òmnium Cultural, Xavier Antich, han estat esbroncats durant els seus discursos. Alguns també han aplaudit a la exdirigent de la cambra de representants catalana, que ha estat xiulada i increpada amb crits de “traïdora”.

Puigdemont: “No cal tornar a votar”

El moment més àlgid ha arribat quan ha parlat l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, que ha rebut una gran ovació amb crits de “President” entre aplaudiments dels assistents: “El referèndum és vàlid i no cal tornar-lo a fer. Ja hem votat. Les paperetes porten el vostre nom”. “Mentre es gestiona l’autonomia cal preparar la independència”, ha assenyalat l’expresident.

El gran absent ha estat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, després de no anar a la manifestació de la Diada de Catalunya. ERC ha estat representada per una delegació liderada per la portaveu, Marta Vilalta.

(Visited 251 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari