ERC critica a Junts per intentar “dinamitar la negociació”

Una font d'Esquerra ha denunciat que la proposta de la formació postconvergent està “dissenyada i executada” perquè la taula de diàleg fracassi

Laura Borràs i Jordi Turull, presidenta i secretari general de Junts per Catalunya
Laura Borràs i Jordi Turull, presidenta i secretari general de Junts per Catalunya.

Després del rebuig de Pere Aragonès a la restitució de Jordi Puigneró, una veu d’ERC consultada per El Periódico de Catalunya, ha criticat a Junts per intentar dinamitar el Govern català i tractar de posicionar a Esquerra com al culpable del fracàs de l’executiu. “Va més enllà que exigeixin que es restitueixi a Puigneró. Aquest va ser destituït per falta de confiança del president. O bé pretenen que la confiança torni de cop o bé que Aragonès es mengi les seves paraules”, ha assenyalat.

Ha denunciat que la formació postconvergent vulgui “tornar a l’esquema d’un espai estratègic liderat pel Consell per la República” per reduir el poder del president de la Generalitat. “És una proposta dissenyada i executada per dinamitar la negociació. Així que fins que no enviïn alguna cosa que pugui ser negociada, res”, ha assegurat.

Ha indicat que tampoc és lògic que el partit de Jordi Turull proposi “pactar conjuntament tant els Pressupostos Generals de l’Estat com la pròpia estabilitat del Govern de Pedro Sánchez, obviant que ERC triplica els escons postconvergents al Congrés”.

(Visited 52 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari