Junqueras demana a Junts “lleialtat cap al president de Catalunya”

El líder d'ERC considera "evident" que el partit postconvergent ha estat "deslleial en alguns casos"

  El president d'ERC, Oriol Junqueras

  Foto: @maticatradio

  El president d’ERC, Oriol Junqueras, s’ha mostrat confiat que la decisió que prendrà la militància de Junts serà la de continuar al govern de la Generalitat i que sabran “prioritzar el país”. En una entrevista a Catalunya Ràdio, el líder republicà ha afirmat que “és evident” que la formació postconvergent “ha estat deslleial en alguns casos“, i ha demanat que si segueixen a l’executiu català ho facin amb “lleialtat”.

  “Tant de bo aquest procés de reflexió intern es resolgui de la millor manera possible, que vol dir que continuen al Govern amb una actitud positiva i de lleialtat cap al president“, ha manifestat Junqueras. A parer seu, un exemple de traïdoria és el fet que el partit que forma part de la coalició de govern exigeixi al cap de l’executiu català, Pere Aragonès, que se sotmeti a una qüestió de confiança. “Que jo sàpiga, no té cap antecedent enlloc d’Europa”, ha assenyalat el president d’ERC.

  Respecte als tres punts de l’acord de govern que Junts assegura que els republicans no estan complint -espai de coordinació estratègic, unitat al Congrés i parlar d’amnistia i autodeterminació a la taula de diàleg- Junqueras ha assegurat que “es compleixen a bastament”, i ha remarcat que “si alguna cosa li falta a la taula de negociació és precisament que s’hi asseguin els consellers de Junts”. El líder del partit republicà ha asseverat que el debat intern de la formació postconvergent no atura ni el país ni el govern, i ha demanat no caure en aquesta “confusió”.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  NOTES ESPECIALS

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.