Aragonès exigeix la “màxima celeritat” a Junts per decidir si continuen al Govern

El president de la Generalitat aposta perquè l'executiu actual es mantingui

  Intervenció de Pere Aragonès en el debat de política general

  El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha inaugurat la segona sessió del debat de política general aquest divendres i, en el seu discurs, ha insistit en la necessitat de mantenir les institucions al marge de les discrepàncies de partits. Aragonès ha recordat que la continuïtat del Govern actual està en mans de Junts, a qui ha demanat la “màxima celeritat” en prendre una decisió.

  “Hi ha decisions que no depenen de mi. Tothom ha de prendre les decisions amb la màxima celeritat. La meva aposta és que el Govern actual pugui continuar. És la meva prioritat, com continuar servint la ciutadania des d’un Govern compactat i centrat fonamentalment a donar respostes als reptes del moment actual”, ha expressat Aragonès.

  El cap de l’executiu català ha lamentat la qüestió de confiança que es va posar sobre la taula en la darrera sessió del debat, la qual va derivar en la destitució del ja exvicepresident Jordi Puigneró, i ha afirmat que vol “donar la cara” i transmetre el missatge que “necessitem institucions que estiguin al 100% al servei de la ciutadania”. Determinats “dubtes, debats i soroll”, ha dit Aragonès, no ajuden a aconseguir-ho.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.