Multes de fins a 300 euros per als comerços que llencen malament la brossa a Barcelona

L'Ajuntament vol capgirar així la imatge de brutícia que perceben molts ciutadans

Barcelona és bona, si la brossa sona.
Brossa a Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona ha començat a multar els comerços que llencen malament les escombraries per capgirar la imatge de brutícia que perceben molts ciutadans.

El govern municipal ha iniciat una acció per detectar i denunciar els comerços que gestionen malament els residus, especialment els que deixen el cartó comercial al carrer, fora del contenidor, fet que se sanciona amb una multa de 300 euros.

A la ciutat s’ha detectat un fort volum de desbordaments en la recollida domèstica provocats per comerços, que ja tenen un sistema propi de recollida, segons ha explicat l’Ajuntament.

Fins ara s’han fet 37.000 visites a comerços dels barris per reforçar la informació relativa a la recollida de residus i corregir les males pràctiques.

La previsió és que els informadors continuïn actuant als comerços dels districtes on ja s’ha implantat el nou pla de neteja fins al desembre, i a partir del gener informin els comerços dels altres cinc districtes, on el desplegament del pla ha començat al setembre.

L’Ajuntament també ha anunciat que a partir d’aquest mes de setembre s’han sumat al servei 25 noves brigades de barri a la ciutat destinades a fer un reforç de neteges específiques que els equips habituals no poden realitzar en el transcurs de les seves rutes habituals.

(Visited 64 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari