Els consellers de Junts posen els càrrecs a disposició del partit

Turull afirma que se senten “bastant expulsats” del govern per la destitució de Puigneró com a vicepresident

La presidenta de Junts, Laura Borràs, i el secretari general, Jordi Turull
La presidenta de Junts, Laura Borràs, i el secretari general, Jordi Turull.

El secretari general de Junts, Jordi Turull, ha anunciat aquest dimarts que els consellers de Junts al govern de la Generalitat han posat els seus càrrecs a disposició del partit, després que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, destituís el vicepresident, Jordi Puigneró, al·legant una pèrdua de confiança.

Turull, en declaracions a RAC1, també ha assegurat que els acords que adopti l’executiva de Junts en la reunió d’aquest dijous, on s’abordarà l’eventual sortida de l’executiu català, se sotmetran a la votació de la militància.

L’acord de govern ara ha quedat alterat i, ara que hem de prendre decisions, no pot ser que no els hi consultem als que el van avalar”, ha justificat Turull la consulta a les bases.

El dirigent de Junts i exconseller ha afegit que, amb la decisió de destituir Puigneró, “ens sentim bastant expulsats del govern” i es més difícil reconduir la relació entre els socis del govern de coalició. “El que no pot ser és que el president, que ho és gràcies als acords que tenim, no els estigui complint”, ha indicat assenyalant Aragonès sobre una situació que, segons ell, “no es pot perpetuar”.

(Visited 91 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari