Baños no ha declarat en el judici per no contestar a Vox perquè no li permeten fer-ho en català

La Fiscalia ha modificat la petició de pena i demana quatre mesos per a Baños i Reguant

Antonio Baños
Antonio Baños

Antonio Baños ha anat aquest dijous a judici, acusat de desobediència, per negar-se a respondre a Vox al judici del procés. L’exdiputat de la CUP, citat en un tribunal penal de Madrid, s’ha negat a declarar en castellà. La sala li ha negat l’intèrpret que havia demanat. En canvi, aquest dimecres, Eulàlia Reguant sí que en va tenir al Suprem.

Baños ha reivindicat que Reguant sí que va poder declarar en català el dia anterior al Suprem per una causa similar i la jutgessa ha estat contundent: “Jo no rebré la seva declaració en català perquè no en tinc cap obligació”.

Després, l’exdiputat de la CUP ha tornat a defensar que “no tenia per què contestar” Vox durant el judici del procés, motiu pel qual se l’acusa de desobediència.

La Fiscalia ha modificat la petició de pena, de sis a quatre mesos de presó i inhabilitació. La modificació feta pel ministeri públic va en línia amb la petició feta per la Fiscalia del Suprem en el cas de Reguant. D’aquesta manera, la Fiscalia demana la mateixa pena per a tots dos.

(Visited 77 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari