Missatge d’unitat del cap dels Mossos per rebaixar la crisi

Josep Maria Estela assegura comptar amb el suport del conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena

Josep Maria Estela
Josep Maria Estela

El comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Josep Maria Estela, ha llançat un missatge d’unitat per rebaixar tensions davant les acusacions de divisió a la cúpula de la policia catalana després que sortís a la llum que Estela va exigir a la Conselleria d’Interior el cessament al seu segon, Eduard Sallent.

Ho ha fet a través d’un comunicat intern que ha filtrat als mitjans de comunicació en què assegura treballar “conjuntament” amb tota la Prefectura i el departament per mantenir la “governança interna” i tirar endavant nous projectes.

“Continuem treballant junts, demostrant en el dia a dia la nostra professionalitat i millorant el nostre servei a la ciutadania”, assenyala Estela a la seva carta, on reivindica també que compta amb “el suport de la direcció política i policial en l’impuls de nous projectes”.

Així mateix, agraeix el “compromís i la lleialtat” dels membres del cos i insisteix que tots els projectes es duen a terme “de manera conjunta” amb el Departament d’Interior, Prefectura i comissaries.

(Visited 116 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari