Borràs pretén que Junts es quedi la presidència de la Generalitat

L'expresidenta del Parlament afirma que ERC hauria de deixar el Govern

  Laura Borràs
  Laura Borràs

  La presidenta suspesa del Parlament i líder de Junts, Laura Borràs, s’ha referit a la crisi entre els socis de govern de la Generalitat i, en una entrevista a l’ACN, ha plantejat que hauria de ser el partit republicà qui abandoni l’executiu català, de manera que Junts podria fer-se amb la presidència de la Generalitat. “Si ERC no està complint els compromisos, per què la pregunta no és si Esquerra no surt del Govern?“, ha reblat la presidenta de la formació postconvergent.

  Borràs no ha aclarit si el seu partit trencarà amb l’executiu de Pere Aragonès, però sí que ha recriminat al president de la Generalitat que “intenti imposar la seva estratègia” fet que, a parer de la presidenta suspesa del Parlament, “no prestigia les institucions”. La líder de Junts també ha retret al cap de l’executiu català no enviar la proposta sobre l’acord de claredat fins “hores abans” del debat de política general d’aquest dimarts.

  D’altra banda, Borràs ha reconegut que Junts tampoc ha avisat prèviament Aragonès de la qüestió de confiança: “És evident que nosaltres no hem traslladat la nostra resposta“, ha afirmat. Junts ha demanat a ERC garanties i concrecions i, com ha expressat la líder de la formació postconvergent, espera “que els partits seriosos compleixin els acords que signen”.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  NOTES ESPECIALS

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.