Quines figures del procés parlaran de si “ens han enganyat” en unes “jornades de pensament nacional”?

Quim Torra
Quim Torra

A l’agenda oficial de Quim Torra com a expresident de la Generalitat hi ha una cita prevista pel pròxim 3 d’octubre a Vilafranca del Penedès: conversar amb el cantautor i exdiputat Lluís Llach sobre si “ens van enganyar”.

Aquest és, precisament (però com a interrogació, “Ens van enganyar?”), el títol del primer acte de “Repensem-nos 3. Jornades de Pensament”, que tindrà lloc al Fòrum Berger Balaguer de la localitat vilafranquina.

L’esdeveniment, anunciat també al web d’Òmnium Cultural -on, per cert, ja no és accessible la informació-, l’organitzen diverses plataformes, juntament amb l’Ajuntament de Vilafranca i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

També s’hi espera l’assistència, el dia 5, del sociòleg nacionalista Salvador Cardús, l’exvicepresident del Parlament Josep Costa, i l’exdiputat d’ERC i director del web La República, Joan Puig, per parlar de “La unitat impossible”.

Per acabar, Aurora Madaula, dirigent de Junts i secretària de la Mesa del Parlament, compartirà amb la portaveu de Primàries, Anna Arqué, i un dels pares fundadors de l’ANC, Pere Pugès, una taula denominada “Hi ha futur?”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.