Quines figures del procés parlaran de si “ens han enganyat” en unes “jornades de pensament nacional”?

Quim Torra
Quim Torra

A l’agenda oficial de Quim Torra com a expresident de la Generalitat hi ha una cita prevista pel pròxim 3 d’octubre a Vilafranca del Penedès: conversar amb el cantautor i exdiputat Lluís Llach sobre si “ens van enganyar”.

Aquest és, precisament (però com a interrogació, “Ens van enganyar?”), el títol del primer acte de “Repensem-nos 3. Jornades de Pensament”, que tindrà lloc al Fòrum Berger Balaguer de la localitat vilafranquina.

L’esdeveniment, anunciat també al web d’Òmnium Cultural -on, per cert, ja no és accessible la informació-, l’organitzen diverses plataformes, juntament amb l’Ajuntament de Vilafranca i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

També s’hi espera l’assistència, el dia 5, del sociòleg nacionalista Salvador Cardús, l’exvicepresident del Parlament Josep Costa, i l’exdiputat d’ERC i director del web La República, Joan Puig, per parlar de “La unitat impossible”.

Per acabar, Aurora Madaula, dirigent de Junts i secretària de la Mesa del Parlament, compartirà amb la portaveu de Primàries, Anna Arqué, i un dels pares fundadors de l’ANC, Pere Pugès, una taula denominada “Hi ha futur?”.

(Visited 294 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari