Cs critica Illa per donar suport als “talibans de la llengua”

Carrizosa esgrimeix la Constitució per carregar contra "l'invent" de l'acord de claredat

Carlos Carrizosa, portaveu parlamentari de Ciutadans
Carlos Carrizosa, portaveu parlamentari de Ciutadans

Ciutadans ha criticat amb duresa l’acord de claredat que ha proposat aquest dimarts el president Pere Aragonès perquè Catalunya pugui votar en un referèndum. Pel líder taronja, Carlos Carrizosa, és un “invent” del tot inviable perquè topa contra l’article 2 de la Constitució Espanyola, el que parla de la “indissoluble unitat de la nació espanyola”. Així, Ciutadans considera que la proposta del president és l’enèsim intent de l’independentisme de fer del procés un “modus vivendi” de “greus mancances democràtiques”.

També ha aprofitat l’oportunitat per parlar del 25% de castellà a les aules: “És lamentable l’assetjament als pares que han demanat el dret a estudiar en castellà a les aules. El senyor Illa ha tingut zero mires i ha donat suport als talibans de la llengua“.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.