Salvador Illa i Jaume Collboni proposen “obrir una nova etapa” per fer fora a Aragonès i Colau: “A més PSC, menys embolic”

La Festa de la Rosa ha recuperat l'assistència multitudinària després de la pandèmia i s'ha convertit en un acte de precampanya de les eleccions municipals

Salvador Illa, primer secretari del PSC
Salvador Illa, primer secretari del PSC.

Salvador Illa i Jaume Collboni han estat els protagonistes de la Festa de la Rosa del PSC davant l’absència del president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, per haver donat positiu al Covid-19. Han insistit en la importància d’aconseguir l’alcaldia de Barcelona com a pas previ a guanyar les eleccions generals contra el PP de Núñez-Feijóo, que està a prop del PSOE a les enquestes.

“Que la força ens acompanyi”, ha desitjat Jaume Collboni, que ha consolidat el seu rol d’alcaldable a la Festa de la Rosa abans de ser ratificat (o no) pels militants al novembre. La Festa de la Rosa ha recuperat l’assistència multitudinària després de la pandèmia i s’ha convertit en un acte de precampanya de les eleccions municipals.

Illa i Collboni han proposat “obrir una nova etapa” fent fora a Pere Aragonès de la presidència i a Ada Colau de l’alcaldia de Barcelona. Tots dos s’han intentat posicionar com l’alternativa estable als governs que “donen problemes” en lloc de “solucionar-los” i que es queden atrapats a les seves crisis internes en comptes d’encarregar-se d’ajudar als ciutadans. “A més PSC, menys embolic. Fem-ho junts”, ha sintetitzat Collboni. “Junts ho farem”, ha sentenciat Illa.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari