Quin col•laborador de ‘La tarda de Catalunya Ràdio’ no agrada gens a la CUP?

Enric Gomà. Ho va donar a entendre sense citar-lo el diputat de la CUP-Nou cicle per guanyar Xavier Pellicer en la sessió de control parlamentari de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) celebrada el passat 16 de setembre. Pellicer va preguntar a la presidenta de la CCMA, Rosa Romà, quins són els criteris de selecció de les col·laboradores i col·laboradors de Catalunya Ràdio i TV3 i va afirmar que “ens preocupa enormement que hi hagi col·laboradors obertament xenòfobs, lgtbifòbics i masclistes, com per exemple al programa La tarda de Catalunya Ràdio, que expressen de forma absolutament oberta comentaris masclistes, lgtbifòbics, racistes i que podrien correspondre’s perfectament amb l’extrema dreta d’aquest Parlament”.

Romà li va demanar que li fes arribar el cas concret d’aquest col·laborador per revisar-lo si es considerava necessari. Pellicer es referia a Enric Gomà, que té una secció setmanal fixa a La tarda de Catalunya Ràdio. Al portal d’aquest programa es presenta així la seva secció: “La salut del català preocupa, i molt, l’Enric Gomà. I es mirarà amb lupa les paraules incorrectes, expressions mal usades i errades que haguem comès els del programa durant l’última setmana. Ho haurem de fer bé!”.

El que Xavier Pellicer considera que Gomà no fa bé és, per exemple, piulades com la que va escriure en resposta a un usuari que va dir que deixava de veure TV3 perquè ja no podia més. El divulgador lingüístic li va respondre: “Saps perquè? Perquè tenen contractat/da un/a periodista dedicat/da només als assumptes de gènere que cada dia hi cola una notícia de gènere”. O el que va pujar a Twitter davant la informació que “El projecte ‘una mirada LGTBI+’ arriba al Museu d’Arqueologia de Catalunya”. Va reaccionar escrivint “Prou. Ja no puc més”.

Els que no poden més amb ell són els de la CUP. I no només ells.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.