La vaga d’autobusos, indefinida

Els sindicats convocaran aturades de dues hores per torn fins que TMB cedeixi a les reivindicacions

Vaga d'autobusos a Barcelona

La vaga als autobusos de Barcelona es converteix en indefinida. Els treballadors ho han decidit aquest dijous al migdia en una assemblea conjunta. Després de la vaga de 24 hores d’aquest dijous, convocaran aturades de dues hores per torn fins que TMB cedeixi a les seves reivindicacions.

“S’ha decidit convocar aturades de dues hores, de dilluns a divendres, de moment indefinidament. Farem parades de 8 a 10 h del matí, de 16 a 18 h de la tarda i de 4 a 6 h de la matinada”, han explicat els sindicats de treballadors d’autobusos després de l’assemblea.

Els sindicats convocaran formalment la protesta indefinida els dies vinents. Els treballadors han decidit en assemblea que aquest dijous, amb la vaga de 24 hores, comença una tongada de protestes que de moment no té data de finalització.

Tant TMB com els sindicats han confirmat que els serveis mínims de la vaga d’aquest dijous s’estan complint al 100%. Ara bé, en hora punta s’han format grans aglomeracions per pujar al bus en algunes parades de la ciutat.

(Visited 86 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari