La Mesa del Parlament cessa 4 dels assessors de Laura Borràs

Alba Vergés assumeix la decisió que es farà efectiva el pròxim 30 de setembre

La vicepresidenta primera del Parlament, Alba Vergés, i la presidenta suspesa, Laura Borràs

La Mesa del Parlament ha decidit cessar quatre dels sis assessors de la presidenta del Parlament suspesa, Laura Borràs. En canvi, manté els dos tècnics assessors del gabinet de la Presidència, perquè a partir d’ara facin funcions de secretaria de la Mesa.

Es tracta d’una decisió assumida per la vicepresidenta primera en funcions de presidenta, Alba Vergés. Així, se cessen els quatre perfils més polítics i de confiança de Borràs, com el cap de gabinet i el cap de premsa.

La decisió ja està presa i comunicada a la Mesa i als afectats, i el cessament, que signarà Vergés, es farà efectiu el 30 de setembre.

(Visited 115 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari