Álvarez de Toledo es desmarca del PP i vota a favor d’aplicar ara un ‘155 educatiu’ a Catalunya

La diputada dona suport a la proposta presentada per Vox i se salta la disciplina de vot

Cayetana Álvarez de Toledo
Cayetana Álvarez de Toledo

L’exportaveu del PP al Congrés dels Diputats Cayetana Álvarez de Toledo s’ha tornat a desmarcar del seu grup parlamentari aquesta vegada votant a favor de la iniciativa de Vox per a aplicar l’article 155 de la Constitució per a garantir l’ensenyament en castellà a Catalunya.

Mentre que la resta del Grup Popular ha votat en contra, la que fora cap de llista del partit per Barcelona en les últimes generals ha donat suport a la proposta, que també ha rebut el suport de Ciutadans.

La iniciativa de Vox, que han tombat els partits del govern espanyol i les formacions nacionalistes i independentistes, demandava l’activació del citat precepte constitucional davant la “negativa de la Generalitat a complir la sentència del Tribunal Suprem que estableix que els escolars catalans tenen dret a rebre un 25% de les classes en castellà”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides