Quin càrrec electe de Junts tracta de “fills de puta” els diputats d’ERC?

Roger Pinart, amb l'expresident català Carles Puigdemont: la foto de
Roger Pinart, amb l'expresident català Carles Puigdemont: la foto de perfil que el tinent d'alcaldia del Port de la Selva ha fet servir a Twitter

El segon tinent d’alcaldia del Port de la Selva (Alt Empordà), Roger Pinart, ha continuat ampliant el seu historial d’insults a Twitter i, darrerament, s’ha centrat a dirigir-los contra els diputats i membres del govern d’ERC. Pinart, que no té pèls a la llengua, ha tractat de “fills de puta” els republicans en diverses publicacions a les xarxes socials, i ha carregat també contra el líder d’ERC, Oriol Junqueras.

“No tenim metges, mestres, mossos… I aquests fills de puta només creen menjadores. Prou!!”, ha escrit el tinent d’alcaldia de Junts aquest dilluns, després que el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent (ERC), anunciés la contractació de 19 professionals per vetllar perquè els grans tenidors ofereixin lloguer social a les famílies en risc d’exclusió social.

El dimarts de la setmana passada, Pinart va utilitzar el mateix insult per referir-se als membres republicans de la Mesa del Parlament, contra els qui va carregar per abstenir-se en la votació d’una iniciativa per aixecar la suspensió de la DUI. “Els dos primers de la llista són dos fills de puta!!!”, va publicar el segon tinent d’alcaldia, en referència a la vicepresidenta primera de la Mesa en funcions de presidenta, Alba Vergés, i al secretari quart, Ruben Wagensberg.

L’11 de setembre, durant la Diada de Catalunya, Pinart va dedicar els seus insults al president d’ERC: “Ja m’he fotut un fart de cantar els segadors i de cridar in, inda… I puta Junqueras. Sort que ja no toca més fins d’aquí a un any”. Hores més tard, el postconvergent va tornar a referir-se despectivament al líder de la formació republicana: “En Junqueras és molt subnormal. (És igual quan llegeixis aquest tuit)”.

(Visited 414 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari