Els candidats de Jordi Turull s’imposen als de Laura Borràs a eleccions territorials de Junts

La formació ha renovat les executives d'algunes vegueries i comarques catalanes

Jordi Turull i Laura Borràs, secretari general i presidenta de Junts per Catalunya
Jordi Turull i Laura Borràs, secretari general i presidenta de Junts per Catalunya.

Els candidats afins al secretari general de Junts, Jordi Turull, s’han imposat en el procés de primàries per renovar les direccions locals del partit. A les deu votacions que estaven en joc han sortit per davant els partidaris de l’exconseller de la Presidència, imposant-se als candidats de la presidenta Laura Borràs.

A la vegueria de Barcelona ha guanyat Joan Rodríguez amb un 69,05% dels suports. El regidor de l’Ajuntament de Barcelona encarnava l’opció continuista i comptava amb el suport explícit de Xavier Trias. Rodríguez liderarà la federació barcelonina de Junts en haver-se imposat a Ivan Condes, que ha obtingut el 27,86% dels vots de la militància.

En concret, hi ha hagut renovació a les vegueries de Barcelona, Penedès i Terres de l’Ebre. També a les comarques d’Anoia, Alt Penedès, Baix Ebre, Berguedà, Cerdanya i Maresme.

(Visited 127 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari