Celestino Corbacho abandona la política

L'exdirigent socialista deixa el seu escó a l'ajuntament de Barcelona com a regidor de Ciutadans

Corbacho amb Valls

Celestino Corbacho ha anunciat que deixa la vida política i que, per tant, deixa també el càrrec de regidor de l’ajuntament de Barcelona. Corbacho ha estat un dirigent històric del PSC que, en els darrers anys va decidir abandonar la formació socialista i apropar-se a Ciutadans.

Corbacho va ser alcalde de la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat des del 1994 al 2008, president de la Diputació de Barcelona i ministre de Treball en el govern del socialista José Luis Rodríguez Zapatero. Per desavinences amb el PSC, el 2019 va passar com a independent a la llista municipal de Ciutadans a l’ajuntament de Barcelona, llista que encapçalava l’exprimer ministre francès, Manuel Valls.

L’encara regidor de Cs a Barcelona ha afirmat que “aquesta renuncia és una decisió personal, però sobretot, és una promesa a la meva dona que abans del 14 de novembre del 2022, que és el meu aniversari, deixaria les meves responsabilitats polítiques i institucionals”. Corbacho serà substituït a l’ajuntament per Nomeí Martín, que actualment ocupa el càrrec de consellera de districte de Ciutadans a Nou Barris.

(Visited 141 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari