Alerta sobre la falta de descans dels conductors de TMB

El risc elevat o molt elevat afecta un 44% dels conductors de bus, segons un informe de la Inspecció de Treball

Un autobús de TMB

Gairebé la meitat dels conductors d’autobús de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), un 44%, pateixen un risc elevat o molt elevat provocat per un excés de càrrega de treball, segons conclou un informe de la Inspecció de Treball revelat per El Periódico.

Un 39,5% d’aquests treballadors, a més, dedica a la seva feina més temps de l’adequat, afegeix el mateix treball, que recull una avaluació de riscos psicosocials efectuada el març d’enguany.

La mateixa informació explica que la Inspecció, arran d’una denúncia del sindicat UGT, ha instat TMB a adoptar mesures immediates contra l’elevat absentisme, provocat per l’acumulació de lliurances pendents de concessió als xofers.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari