Macrodispositiu dels Mossos a l’àrea de Barcelona contra una organització criminal

Uns 200 agents han fet nombroses entrades en municipis del Barcelonès, el Vallès Oriental i el Maresme

Agents dels Mossos d'Esquadra

Foto: @mossos

Els Mossos d’Esquadra han posat en marxa aquest dimarts a les sis del matí un dispositiu de 200 agents contra una organització criminal relacionada amb un segrest i altres delictes violents, segons ha informat la policia autonòmica. L’operatiu està desplegat a municipis del Barcelonès, el Vallès Oriental i el Maresme, i ja s’haurien fet unes 20 entrades.

Ja s’han produït nou detencions segons ha avançat El Periódico, i l’epicentre de l’organització es trobaria al carrer Saturn, al barri de La Mina (Sant Adrià de Besòs). Precisament, aquest dilluns al vespre un home de 44 anys ha mort en aquest barri després de rebre diversos trets al carrer Rosalia de Castro.

Les primeres informacions, però, assenyalen que el tiroteig mortal i l’operació policial no tenen una relació directa.

(Visited 85 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari