Amb qui se les va tenir un fill de Pujol sobre l’hospitalització de l’expresident?

Josep Pujol Ferrusola, al programa 'FAQS' de TV3, el dissabte 4 de juny

Josep Pujol Ferrusola va mirar de desmentir la setmana passada missatges amb què un columnista d’El Nacional, Jordi Galves, feia córrer a Twitter que l’expresident català Jordi Pujol s’havia estimat més desplaçar-se a un centre privat que a l’Hospital de Sant Pau, on va estar ingressat uns quants dies, recuperant-se d’una intervenció després de patir un ictus.

Galves, un opinador de la línia dura independentista partidari de Carles Puigdemont, no només va dir que si Pujol “estigués satisfet de la seva obra de govern, aniria immediatament a la sanitat pública catalana”, sinó que va criticar que “el president acostuma a dir una cosa i a fer-ne una altra”, i que té “un problema amb la veritat, per això calla el que sap”.

Josep Pujol, el tercer dels set fills de l’expresident de la Generalitat, va respondre-li que el seu pare “no podia decidir” sobre l’ingrés, i que “el metge el va portar a l’Hospital de Barcelona perquè va pensar que era quelcom més lleu, i perquè està a prop del seu despatx de[l carrer] Calàbria”. “Si vols aprofitar, fes-ho, però sigues conscient que no saps de què parles”, va agregar tot seguit.

El tercer fill de l’expresident català, a més, va carregar contra el columnista, tractant-lo de “Nen Enrabiat” (en majúscules), insistint que no tenia “ni idea” sobre les circumstàncies de l’hospitalització de Pujol i afirmant que necessita “teràpia” per a la “gestió de l’odi”. “Galves, deixa de fer l’imbècil”, va exhortar-lo.

I, tanmateix, en un altre comentari, va proposar no fer “escarni amb en Galves” a Twitter. “Arrossega trauma des del seu acomiadament. Té ressentiment crònic, i no ho pot evitar”, va dir d’ell, també.

L’estira-i-arronsa va començar quan, en resposta a un comentari on el columnista havia destacat el trasllat de l’expresident a la sanitat pública (que, segons ell, “ens han destruït” però “encara xuta”), Josep Pujol ja li havia indicat que el seu pare “va anar a l’Hospital de Barcelona perquè pensava que era una cosa lleu”. “No cal col·lapsar la sanitat pública amb temes lleus, o sí?”, va plantejar-li.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.