Per què Sigfrid Gras preguntarà si TV3 pot emprendre accions legals contra Òmnium Cultural?

Perquè Òmnium Cultural va utilitzar la marca del programa Eufòria per atreure assistents a l’acte 11S Festa per la Llibertat que va organitzar a Barcelona amb motiu de la Diada. En el cartell de propaganda d’aquest acte s’hi podia llegir que a les 13 hores hi hauria “Actuacions d’Eufòria. Edu Esteve, Llum, Joan Liaño i Estela”. La diputada socialista Beatriz Silva va demanar explicacions al director de TV3, Sigfrid Gras, per l’ús de la marca Eufòria en aquest acte. Silva li va retreure que no només Òmnium Cultural va treure profit de la marca d’un programa de TV3 sinó que els informatius de la pròpia televisió pública van destacar la presència de cantants d’Eufòria en aquest acte de la plataforma independentista.

Gras va respondre dient que no li agradava que els organitzadors haguessin utilitzat alguns cantants dient que havien participat al programa Eufòria però va intentar treure importància a la seva participació al festival d’Òmnium –“són 4 o 5 cantants que no van ser finalistes”- i va anunciar que preguntaria si es podien emprendre accions legals, tot i que va advertir que no creia que s’acabi portant Òmnium als tribunals.

El programa Eufòria és una producció conjunta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i la productora Veranda. Es dona per fet que aquesta temporada tindrà lloc una segona edició.

(Visited 371 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari