Les obres de Renfe i incidències al metro provoquen l’enuig dels usuaris

Les actuacions a la Sagrera i a Sant Andreu obliguen a agafar el suburbà des de Badalona i Hospitalet

Un comboi del metro de Barcelona
Un comboi del metro de Barcelona

Les obres que s’estan fent a les estacions de Renfe a la Sagrera i la nova estació de Rodalies de Sant Andreu, a Barcelona, més una incidència a la parada de Pep Ventura del metro, ha provocat important problemes de transports a la ciutat. En concret, la circulació entre les parades de Badalona Pompeu Fabra i Artigues Sant Adrià de la Línia 2 del metro s’ha vist tallada per una incidència, segons ha informat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

Es dona la circumstància que arran de les obres de Renfe a la Sagrera i Sant Andreu, Rodalies ha recomanat als usuaris que vagin en metro entre Badalona i Hospitalet. Les actuacions a la Sagrera i Sant Andreu, que afecta les línies R1 i RG1, fa que aquestes línies acabin el seu trajecte a Badalona.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides