Junqueras demana als militants de Junts que “no es deixin arrossegar” per la “confrontació constant”

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha exigit a la formació postconvergent que tanqui el debat sobre la continuïtat a l’executiu català i que centri els seus esforços en l’acció de govern

Oriol Junqueras, president d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC)
Oriol Junqueras, president d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC).

Oriol Junqueras, president d’ERC, ha demanat als militants de Junts que no comparteixen l’estratègia de “confrontació constant” de la formació postconvergent que “no es deixin arrossegar ni sacrificar el país pels interessos d’alguns”. “Catalunya és molt més important que els interessos de persones concretes que volen tapar casos de corrupció, les seves aspiracions poc legítimes i la voluntat de continuar repartint-se les institucions amb el PSC”, ha afegit.

Ha afirmat que Junts i el PSC “juguen a dividir el país” mentre es reparteixen les institucions als despatxos. Ha fet referència a les negociacions d’ambdues formacions per controlar la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sabadell, on l’abstenció de Junts va permetre que el PSC es fes amb l’alcaldia l’any 2019.

La secretària general dels republicans, Marta Rovira, ha exigit a Junts que tanqui el debat sobre la continuïtat a l’executiu català i que centri els seus esforços en l’acció de govern. “No podem refiar-nos que la Generalitat estigui pendent d’un debat per tancar. Calen solucions perquè la gent se’n surti“, ha sentenciat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.