Quin alcalde ‘exjuntista’ malda en fer-se perdonar?

Marc Castells

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, que en el seu dia es va apartar de Junts per anar de número tres d’unes llistes del PDECat que encapçalava la també igualadina Àngels Chacón, mira aquests dies refer ponts amb el partit de Carles Puigdemont. Ja se sap, venen eleccions municipals i a Castells li cal un paraigua sota el qual presentar-se. L’alcalde de la capital de l’Anoia va renunciar al PDECat l’endemà de la desfeta -no van treure ni un diputats i els seus vots van relegar Junts a la tercera posició.

Amb motiu dels actes de la Diada, Castells va convidar la presidenta suspesa del Parlament de Catalunya, Laura Borràs. I la va tractar com si res hagués passat, amb tots els honors, com si mai hagués estat suspesa del càrrec. Una Borràs que, recordem-ho, sense la concurrència del PEDCat a les eleccions catalanes ara podria ser presidenta de la Generalitat, enlloc del republicà Pere Aragonès.

Però, com que Junts és un partit polièdric, a on hi conviuen distintes ànimes, ahir Castells va enaltir també el conseller d’Economia de la Generalitat, Jaume Giró, que va visitar Igualada, i ho va fer carregat de bitllets.

Així, Castells ja té les dues fotos que buscava, amb la presidenta suspesa, que alhora és presidenta de Junts, i el conseller dels diners, representants ambdós de les dues corrents enfrontades del partit. Ja només li falta per reblar el clau, viatjar a Bèlgica i fer-se perdonar per l’expresident Puigdemont.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides