El Sindicat de Llogateres boicoteja un acte de la ministra Sánchez

L'organització reclama un decret d'urgència per regular el preu dels lloguers

  Manifestació del Sindicat de Llogateres a Sants

  Foto: @SindicatLloguer

  Membres del Sindicat de Llogateres han irromput aquest divendres en l’acte de presentació de la nova estació de Sants de Barcelona mentre la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, feia el seu discurs. Un activista ha interromput la ministra afirmant que els ciutadans “no podem resistir, ens estem ofegant” a causa dels preus del lloguer, i el grup de manifestants que estava a les portes de la sala també ha intentat entrar encara que han sigut expulsats pel personal de seguretat.

  Els membres del sindicat han cridat consignes com “reguleu els lloguers” i “prou pujades de lloguer”, i la ministra els ha respost assenyalant que respecta les “manifestacions legítimes” i que el Govern central és conscient de “l’emergència habitacional”. Quan ha acabat l’acte, Sánchez s’ha acostat als activistes i ha escoltat les peticions del Sindicat de Llogateres.

  Aquest divendres, s’ha conegut que el preu dels lloguers a la capital catalana s’ha enfilat un 10,3% en comparació amb l’any passat, situant-se en una mitjana de 996,56 euros mensuals. Davant la situació que viu el mercat de lloguer, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha reclamat al Govern central que congeli el preu dels arrendaments “de manera immediata i urgent”, seguint l’exemple escocès.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  NOTES ESPECIALS

  Notícies més llegides