Pere Aragonès referma la seva voluntat d’acabar la legislatura

El president de la Generalitat demana a Junts preservar les institucions dels "seus debats interns"

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, en una reunió del Consell Executiu

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha insistit que treballarà per acabar la legislatura: “L’horitzó és eleccions el febrer del 2025”. Ho ha defensat aquest dijous en un acte de La Vanguardia, a on també ha instat Junts a resoldre els seus “debats interns”, remarcant que ell no els pot solucionar. També els ha demanat preservar les institucions d’aquests debats interns.

Aragonès ha assegurat que ni Junts ni la CUP veuen “una opció real” declarar la independència el segon semestre del 2023 i ha reivindicat el diàleg amb el govern espanyol negant que estigui “encallat”.

En relació amb la proposta de l’ANC, Aragonès ha avisat que “posar dates específiques no ajuden a avançar” i poden generar “frustració” entre els independentistes. “Tenim per endavant temps per desenvolupar aspectes de l’acord (de Govern)”, ha defensat.

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari