Jaume Giró avisa a l’ANC que cal “fer les coses ben fetes”

Recomana que l'entitat independentista tingui presents "les lliçons apreses del passat"

El conseller d’Economia, Jaume Giró, ha avisat a l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) que per fer efectiva la Declaració Unilateral d’Independència (DUI) cal “fer les coses ben fetes amb les lliçons apreses del passat”. D’aquesta manera, el conseller Giró ha opinat sobre la proposta que l’ANC va presentar ahir al president de la Generalitat, Pere Aragonès, de la qual demana que es faci efectiva la DUI el segon semestre de l’any que ve.

En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, Giró ha afirmat que està obert a negociar els pressupostos tant amb la CUP, com amb el PSC i els comuns, afegit, però, que “amb soci preferent amb la CUP o amb els comuns, que ja van aprovar els comptes l’any passat”. El titular d’Economia ha concretat que “hem d’intentar pactar-los amb qui realment puguis”.

Per altra banda, sobre les desavinences que hi ha en el govern de coalició entre ERC i JxCat, Jaume Giró ha afirmat que “si la militància de Junts decideix que sortim del govern, jo marxaré per on he vingut, seré el primer a fer la caixa”. Però, Giró ha puntualitzat que “els consellers de Junts aportem valor afegir i fan millor el govern”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides