Vilalta etiqueta l’ANC de “populista” i “antipolítica”

La portaveu d’ERC nega un torcebraç amb l’entitat i descarta una convocatòria electoral ara

Marta Vilalta

La portaveu d’ERC, Marta Vilalta, ha etiquetat l’ANC de “populista”, “antipartits” i “antipolítica”, l’ha considerat contrària “als fonaments més democràtics”, per com ha plantejat la Diada, però ha assegurat que el seu partit no manté un torcebraç amb aquesta entitat, l’endemà que ERC i els seus representants fossin el centre de les ires d’independentistes.

En declaracions a La2 i Ràdio 4, Vilalta ha considerat que la manifestació convocada per l’ANC aquest 11 de setembre, amb un plantejament molt crític amb el govern català i els partits, ha mogut molta gent, però que ha quedat “molt lluny” de l’afluència a convocatòries d’anys anteriors.

La portaveu d’ERC, a més, ha rebutjat la possibilitat d’una convocatòria d’eleccions anticipades, l’alternativa que la presidenta de l’ANC, Dolors Feliu, ha plantejat amb un ultimàtum -“Independència o eleccions”- aquesta Diada.

Per la seva part, la secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha dit que amb un ambient “tan degradat” l’independentisme no pot reeixir, i ha reconegut que hi ha gent “desolada” entre els republicans.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.