Vilalta etiqueta l’ANC de “populista” i “antipolítica”

La portaveu d’ERC nega un torcebraç amb l’entitat i descarta una convocatòria electoral ara

Marta Vilalta

La portaveu d’ERC, Marta Vilalta, ha etiquetat l’ANC de “populista”, “antipartits” i “antipolítica”, l’ha considerat contrària “als fonaments més democràtics”, per com ha plantejat la Diada, però ha assegurat que el seu partit no manté un torcebraç amb aquesta entitat, l’endemà que ERC i els seus representants fossin el centre de les ires d’independentistes.

En declaracions a La2 i Ràdio 4, Vilalta ha considerat que la manifestació convocada per l’ANC aquest 11 de setembre, amb un plantejament molt crític amb el govern català i els partits, ha mogut molta gent, però que ha quedat “molt lluny” de l’afluència a convocatòries d’anys anteriors.

La portaveu d’ERC, a més, ha rebutjat la possibilitat d’una convocatòria d’eleccions anticipades, l’alternativa que la presidenta de l’ANC, Dolors Feliu, ha plantejat amb un ultimàtum -“Independència o eleccions”- aquesta Diada.

Per la seva part, la secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha dit que amb un ambient “tan degradat” l’independentisme no pot reeixir, i ha reconegut que hi ha gent “desolada” entre els republicans.

(Visited 59 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari