Mena avisa Aragonès que ha de triar entre JxCat o els comuns pels pressupostos

"O els regals fiscals als rics que volen fer Junts i la patronal o un estat del benestar fort"

El portaveu de Catalunya en Comú, Joan Mena, ha enviat un missatge al president de la Generalitat, Pere Aragonès, en el qual l’avisa que haurà de triar entre els postulats de JxCat o els dels comuns, si vol el suport morat per aprovar els comptes de la Generalitat per l’any que ve.

Joan Mena ha dit “si Aragonès vol comptar amb En Comú Podem, haurà de triar: o els regals fiscals als rics que volen fer Junts i la patronal o l’estat del benestar fort que defensem com a En Comú Podem.”

El portaveu dels comuns ha anunciat que aquesta setmana tindrà lloc la primera reunió amb el Govern per començar a negociar els pressupostos. En aquest sentit, Mena ha reiterat que pels comuns, aquests pressupostos van fonamentalment d’una cosa: “Abordar la crisi d’inflació i energètica sense deixar a ningú enrere, apostant clarament per la planificació energètica i una aposta decidida en renovables”.

En aquest context, Mena ha dit que “volem passar de la Catalunya de la dependència a la Catalunya potència, i creiem que els pressupostos poden ser una primera palanca per fer-ho”.

Sobre la celebració de la Diada, d’aquest diumenge, Joan Mena ha dit que “després d’una setmana en la qual l’11 de setembre semblava que quedava sepultat entre les esbroncades del Govern, creiem que ahir, més enllà de certes excepcions, tots els catalans i les catalanes van poder fer-se seva la Diada”.

Mena ha afegit que “això no anava de passar llista a la manifestació de l’ANC, això no anava de repartir carnets de bons i mals catalans, la diada nacional de Catalunya és de tots i de totes i creiem que així es va expressar ahir i que així s’ha de poder expressar sempre.”

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides