Les obres de la Sagrera entren en la fase “més complexa”, amb múltiples alteracions a Rodalies

Es tracta de les línies R2 Nord, R11 i R1, línies que transporten un 19% dels viatgers d'un dia feiner

Obres de la futura estació de La Sagrera

Les obres a l’estació de la Sagrera entraran aquest cap de setmana en la seva “fase més complexa i delicada”, segons el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

Des del pròxim dissabte 17 de setembre i fins al 10 de desembre hi haurà talls a les línies R1, R2 Nord i R11, tres línies que porten un 19% dels viatgers que es mouen amb Rodalies en un dia feiner.

Les obres duraran 3 mesos, 12 setmanes, i implicaran un canvi en la circulació de trens de les línies R2 Nord i R11, els de la línia de Granollers, i alteracions en el servei de l’R1 durant 3 caps de setmana (al setembre, a l’octubre i al novembre).

Les obres se centraran a col·locar el traçat definitiu de la línia d’ample convencional Barcelona/Granollers/Girona i la posada en marxa de la nova estació de Sant Andreu Comtal, que estarà a punt l’11 de desembre.

“Són una sèrie d’actuacions impossibles de tirar endavant sense talls de servei i afectació als usuaris”, ha dit el secretari general d’Infraestructures, Xavier Flores.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides