Borràs: “Jo sóc la presidenta del Parlament”

La líder de Junts torna a amenaçar ERC de deixar el Govern si no avança cap a la independència

  La líder de Junts, Laura Borràs, al programa 'Cafè d'idees'

  La líder de Junts i presidenta del Parlament suspesa, Laura Borràs, s’ha referit a la seva situació política i ha asseverat que, malgrat la decisió de la Mesa d’apartar-la, ella continua sent la segona autoritat de Catalunya. En una entrevista al programa Cafè d’idees de RTVE, preguntada per l’assumpte, Borràs ha respost a la presentadora: “Perdoni, és que jo sóc la presidenta del Parlament. Suspesa de les funcions, però no hi ha cap altra presidenta del Parlament“, ha assegurat.

  Respecte al fet que la vicepresidenta primera de la Cambra en funcions de presidenta, Alba Vergés (ERC), hagi ocupat la cadira de Borràs en les darreres reunions de la Mesa, la líder de Junts ha assenyalat que “això és una decisió seva” i ha expressat que “no em poden suspendre com si m’estiguessin inhabilitant abans que es produeixi un judici”.

  Pel que fa a l’acord de govern amb ERC, Borràs ha tornat amenaçar la formació republicana de deixar l’executiu i ha criticat que l’executiu català “no està permetent avançar cap a la independència”. “És perfectament possible que Junts deixi el Govern. En el Govern, nacionalment, els compromisos no s’estan complint”, ha afimat la líder de la formació postconvergent, que ha advertit que “no podem seguir així”. En aquest sentit, Borràs ha aclarit que el seu partit no demana eleccions, sinó que es compleixi l’acord de govern.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides