Agredeixen a una periodista a un acte independentista al Fossar de les Moreres

L'operadora de càmera freelance estava treballant en aquell moment per a TVE i gravava una picabaralla entre alguns manifestants i la delegació del PDeCAT

Dues dones han empès i han fet caure a terra a Lorena Sopena, operadora de càmera freelance que estava treballant per a TVE en aquell moment
Dues dones han empès i han fet caure a terra a Lorena Sopena, operadora de càmera freelance que estava treballant per a TVE en aquell moment.

Una periodista ha estat agredida mentre gravava moments de tensió al Fossar de les Moreres, lloc emblemàtic per a l’independentisme durant la Diada de Catalunya. Aquesta matinada, s’han produït esbroncs cap a representants de partits polítics i crits de “botiflers” a dirigents d’ERC.

Dues dones han empès i han fet caure a terra a Lorena Sopena, operadora de càmera freelance que estava treballant per a TVE en aquell moment. La reportera estava gravant una picabaralla entre alguns manifestants i la delegació del PDeCAT.

Sopena ha explicat en Twitter que ha estat agredida per fer el seu treball. Ha agraït els missatges de suport i preocupació i ha afirmat que seguirà treballant “al peu del carrer” aquest diumenge, 11 de setembre.

La reportera ha rebutjat que s’aprofiti l’agressió per atacar a l’independentisme i ha enviat un missatge contundent: “Condemno fermament que s’utilitzi una agressió a mi mentre treballava per atacar a l’independentisme. La violència no representa els valors dels moviments independentistes que porten anys treballant. La demagògia per als altres”.

(Visited 281 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari