Una avaria d’Adif deixa Catalunya sense trens de Rodalies en hora punta

La circulació s’ha restablert, amb la previsió de funcionar irregularment, un cop resolta la incidència en el sistema de telecomunicacions

Tren de Rodalies

Una avaria en el sistema de telecomunicacions d’Adif ha obligat a suspendre la circulació dels trens de Rodalies i llarga distància a tot Catalunya a primera hora del matí d’aquest divendres.

Renfe ha comunicat, passades les 8 hores, que la incidència s’ha resolt i des de llavors la circulació de trens es restableix progressivament. La previsió és que el servei arrossegui un funcionament irregular durant les pròximes hores.

L’aturada dels trens s’ha produït a partir de les 5 de la matinada. Aleshores, segons les primeres informacions, durant una actualització periòdica s’han detectat aleshores problemes en el sistema informàtic de Control de Trànsit Centralitat de Barcelona que impedien la comunicació entre el centre de control i els trens. Per seguretat, s’ha optat per suspendre el servei.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides