Aragonès i Puigneró pressionen pel traspàs de Rodalies després de l’avaria d’Adif

La ministra Sánchez considera “extraordinària” la incidència i qüestiona la serietat del vicepresident català per “no treballar en les taules establertes”

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, com el vicepresident, Jordi Puigneró

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el vicepresident, Jordi Puigneró, han manifestat la seva indignació per la paralització dels serveis de Rodalies i de llarga distància, a primera hora d’aquest divendres, causat per una avaria d’Adif.

Aragonès ha considerat “absolutament inacceptable” el que ha descrit com una “situació deficient” que “ja fa massa temps que dura”, i ha instat al govern espanyol a “assumir la seva responsabilitat i traspassar ja la competència”.

Puigneró, en declaracions a TV3, també ha reclamat “que ens el traspassin i ja ens n’ocuparem nosaltres”, i ha anunciat que comunicarà a la ministra de Transports, Raquel Sánchez, “que no podem continuar així”.

La ministra Sánchez, per la seva part, ha qualificat d’“anòmala i extraordinària” la incidència d’aquest divendres i ha anunciat l’obertura d’una investigació interna per esclarir-ne les causes. La titular de Transports ha indicat que l’avaria “no té res a veure amb Renfe”, que és l’operador del servei, sinó amb la infraestructura d’Adif.

Pel que fa a la reacció del govern català, Sánchez ha reclamat “serietat” a Puigneró sobre el traspàs de la competència, adduint que “el que no es pot fer és no treballar en les taules establertes per avançar en aquesta matèria i, quan hi ha una incidència, situar la responsabilitat a qui no li correspon”.

(Visited 60 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari