Apartat del col·legi Claret de Barcelona un professor acusat d’abusos

La direcció del centre trasllada a la Fiscalia la denúncia d’una exalumna que atribueix tocaments al docent

El col·legi Claret de Barcelona

Foto: Jordi Ferrer (Wikimedia Commons)

El col·legi Claret de Barcelona ha apartat un professor d’ESO a qui una exalumna ha atribuit tocaments durant el curs 2020/2021. La direcció del centre ha traslladat els fets, que son objecte d’una investigació interna, a la Fiscalia perquè investigui l’acusació d’abusos sobre el docent, revela El Periódico.

La suspensió del professor es va produir aquest mes de juliol arran de l’activació del protocol de protecció a la infància per part del Departament d’Educació de la Generalitat, en el marc del qual va enviar un inspector a l’escola. El centre ha reclamat en un comunicat enviat a les famílies respecte a la presumpció d’innocència, afegeix aquesta informació.

En el mateix comunicat, l’escola reconeix que aquest docent havia rebut queixes per actituds no adequades “a l’estil educatiu del col·legi”, però afegeix que mai cap havia apuntat a la comissió d’un delicte. Testimonis recollits per El Periódico entre alumnes atribueixen al professor mirades persistents als pits i comentaris masclistes.

L’any 2019, antics alumnes del centre ja van denunciar que van patir abusos sexuals d’un exdirector i de dos extreballadors més.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.